17 Jun 2017

De kop is eraf: de eerste editie van de Best of Van in het Waerboomhof in Groot-Bijgaarden bleek een groot succes te zijn. Achteraf kwamen er enkel lovende reacties van de aanwezige vips. Reacties als “Super!” en “Wow!” waren de rode draad doorheen de feedback.

“Proficiat en bedankt voor de eerste zeer geslaagde editie van Best of Van”,...

9 Jun 2017

Le prix ‘Most Preferred Van by Professionals’ du Best of Van 2017 honore le meilleur utilitaire léger de l’année. Vous, le lecteur du Transportmedia, décidez quel van sera le gagnant. Mais comment savoir quel ‘van’ est vraiment le meilleur ? Faites la connaissance avec les huit candidats.

1. Hyundai H350

Hyundai commence à pénétrer le seg...

9 Jun 2017

De prijs ‘Most Preferred Van by Professionals’ van de Best of Van 2017 zet de beste bestelwagen van het jaar in de bloemetjes. De winnaar wordt door u, de lezer van Transportmedia, gekozen. Maar hoe weet u nu welke bestelwagen wel degelijk de beste is? Maak kennis met de acht kandidaten.

1. Hyundai H350

Hyundai begint met de H350 ook zijn...

29 May 2017

1. Networking

Toute la communauté belge des véhicules utilitaires légers sera présente au Best of Van : des concessions aux carrosseries en passant par les marques de VUL, les services de messageries et les utilisateurs finaux. Le Best of Van est la manière idéale de débuter les grandes vacances. C’est aussi l’occasion rêvée d’élargir v...

23 May 2017

1. Netwerking

De volledige Belgische LCV-community is aanwezig op de Best of Van: van concessiehouders en carrosseriebedrijven over LCV-merken tot koerierdiensten en eindgebruikers. Best of Van is dé ideale manier om het zomerverlof in te zetten. Daarnaast is het ook de perfecte gelegenheid om uw netwerk uit te breiden.

2. Eerste editie

...

Please reload

All rights reserved © 2018 created by Lennow Productions.