12 redenen om naar Best of Van te komen

May 23, 2017

 

1. Netwerking

 

De volledige Belgische LCV-community is aanwezig op de Best of Van: van concessiehouders en carrosseriebedrijven over LCV-merken tot koerierdiensten en eindgebruikers. Best of Van is dé ideale manier om het zomerverlof in te zetten. Daarnaast is het ook de perfecte gelegenheid om uw netwerk uit te breiden.

 

2. Eerste editie

 

Het zal een veelbelovende eerste editie te worden. Lees vooral verder om te weten te komen waarom! Het evenement zal meteen zijn stempel drukken als “hét evenement van het jaar” voor de LCV-markt.

 

3. Receptie

 

U wordt hartelijk ontvangen tijdens de receptie met een glas cava.

 

4. Awards

 

Er worden die avond liefst zes awards uitgereikt. Er staan prijzen klaar voor Best Dealer, Super Best Dealer, Fleet Owner, LCV Manager, Innovation of the Year en Most Preferred Van.

 

5. Win een iPhone 7

 

Op die laatste award, Most Preferred Van, kan u zelf stemmen. Indien u dat doet, maakt u zelfs kans om een gloednieuwe iPhone 7 in de wacht te slepen! Waar wacht u nog op? Stemmen kan hier.

 

6. Unieke locatie

 

Best of Van gaat door in het Waerboomhof van Groot-Bijgaarden. In het prachtige, groene heuvellandschap ligt het domein Waerboomhof in een uniek kader. De vlotte bereikbaarheid gecombineerd met de centrale ligging in Vlaams-Brabant zorgt voor de ideale locatie om er een topavond van te maken.

 

7. Opengestelde voertuigen

 

In die idyllische setting staat van elk van de zeven deelnemende merken een voertuig opgesteld. Ze zijn vrij om te bekijken, in te gaan zitten en een foto mee van te maken. Daarnaast staan de merken u bij met raad en daad over hun voertuig.

 

8. Transport TV

 

Transport TV zal de speciale sfeer opsnuiven en ter plaatse alles filmen en presenteren. De uitzending zal te zien zijn op 24 en 25 juni en op 1 en 2 juli op KANAAL Z.

 

9. Sfeermuziek

 

De avond zal opgeleukt worden door twee heel verschillende sounds. Een New Orleans Jazz band zal afgewisseld worden met de stevige beats van DJ-talent Lennow.

 

10. VAN Management

 

Niet enkel televisie, maar ook VAN Management is aanwezig. Het blad van TRANSPORTMEDIA voor bestelwagens in België zal een uitgebreide reportage publiceren met alle winnaars, inclusief sfeerfoto’s van de avond.

 

11. Garden party met BBQ

 

Na de prijsuitreiking kunt u genieten van een heerlijke barbecue in de feestelijke garden party. Smakelijk!

 

12. Goodie bags

 

Tot slot krijgt u nog een leuke goodie bag met leuke accessoires van de sponsors (Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Opel, Renault, Renault Trucks en Volkswagen) mee naar huis.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

All rights reserved © 2018 created by Lennow Productions.