top of page

Maak kennis met de kandidaten van Most Preferred Van

De prijs ‘Most Preferred Van by Professionals’ van de Best of Van 2017 zet de beste bestelwagen van het jaar in de bloemetjes. De winnaar wordt door u, de lezer van Transportmedia, gekozen. Maar hoe weet u nu welke bestelwagen wel degelijk de beste is? Maak kennis met de acht kandidaten.

1. Hyundai H350

Hyundai begint met de H350 ook zijn draai te vinden in de sectie bestelwagens van 3,5 ton. Hij heeft vier uitvoeringen: als gesloten bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine, chassis/cabine of 16-persoonsbus.

2. Ford Transit 2T

Ook van het grootste model van de Ford Transit zijn er vier uitvoeringen: als bestelwagen, bestelwagen met dubbele cabine, combi en chassis/cabine.

3. Iveco Daily Hi-Matic Euro 6

De Daily Hi-Matic van Iveco beschikt over een automatische versnellingsbak met acht verhoudingen en auto-adaptieve schakelstrategie. Zo zijn de onderhouds- en herstellingskosten tot 10 procent lager dan bij een manuele transmissie.

4. Mercedes-Benz Sprinter

De alom bekende Sprinter van Mercedes-Benz begint aan zijn derde generatie. Hij bestaat als gesloten bestelwagen, combi, chassis-cabine en met open laadbak.

5. Opel Movano

Het basisgamma van de Opel Movano geeft keuze uit vier chassislengtes, drie dakhoogten, voor- of achterwielaandrijving, gesloten bestelwagens, dubbele cabines, kippers of midibussen tot zeventien plaatsen.

6. Renault Trafic

De meest recente generatie van de Renault Trafic is nog steeds een pionier in veiligheid en comfort en is omvormbaar tot een zakelijk kantoor.

7. Renault Trucks Master

Renault Trucks kan zijn Master op maat van elke opdracht bouwen. Hij wordt uitgevoerd als gesloten bestelwagen, combi, bus, chassis/cabine (enkele of dubbele cabine) en platform cabine.

8. Volkswagen Crafter

Tot slot komt de nieuwste Crafter van Volkswagen voor in een verscheidenheid aan basisvarianten (als gesloten bestelwagen, combi, chassis/cabine) en aandrijving (voor- of achterwielaandrijving en 4×4).

#MostPreferredVa #BestofVan2017 #Nederlands #Blog

bottom of page