top of page

Enkel positieve reacties na eerste editie: “Yes we van!”


De kop is eraf: de eerste editie van de Best of Van in het Waerboomhof in Groot-Bijgaarden bleek een groot succes te zijn. Achteraf kwamen er enkel lovende reacties van de aanwezige vips. Reacties als “Super!” en “Wow!” waren de rode draad doorheen de feedback.

“Proficiat en bedankt voor de eerste zeer geslaagde editie van Best of Van”, laat LCV Manager van Renault Trucks Robin van Droogenbroek weten. “Het was een toffe party!”, glundert Marketing Manager van Suivo Elke Kramer. “Er heerste een mooie ambiance, en de sfeer zat er goed in met de jazzband en DJ Lennow! Echt proficiat met deze eerste editie! Super! Wow! Chapeau!”

Succes

LCV Manager van Ford Patrick van der Aa was evenzeer lovend. “Ik moet heel de ploeg van Transportmedia feliciteren voor de organisatie van de eerste editie van Best of Van. Ik ben er zeker van dat iedereen het met me eens is als ik zeg dat het een waar succes was!”

“Ik wens jullie te feliciteren met het evenement van afgelopen donderdag”, zegt ook de LCV Manager van Opel Sam Vilain. “Alhoewel we niets gewonnen hebben, was dit toch een schot in de roos voor onze LCV-community. Het talrijk opgekomen publiek bewijst dat zo’n evenement meer dan nodig is.”

Yes we van

Afgevaardigd bestuurder van Febiac Luc Bontemps beaamt: “Yes we van!” Ook voormalig werknemer van Transportmedia Ludo Vranken was tevreden. “Fantastisch evenement”, lacht hij. “Een dag om nooit meer te vergeten.”

“Allereerst bedankt voor de fantastische avond in Groot Bijgaarden”, besluit de winnaar van de prijs Best Innovation Aluca LRB. “We zijn vereerd om deze award in ontvangst te mogen nemen.”

#BestofVan2017 #Nederlands #Reacties #BoV #YesweVan

bottom of page